Verbalni napad na suca u Kranjčevićevoj: "Jebem ti mater, ubit ću te, znam gdje živiš"

Foto: Hina

ZAGREB je u 25. kolu Prve HNL poražen u Kranjčevićevoj od Splita rezultatom 2:1, a susret je prema pobjedi gostiju usmjeren već u osmoj minuti, kad je izravni crveni karton zbog navodnog udaranja Barbarića glavom dobio Zagrebov Gabrijel Boban.
 
>Split slavio u Kranjčevićevoj i održao europski san živim
 
Dvojbeno isključenje imalo je za posljedicu verbalni okršaj jednog od Medića sa sucima nakon susreta. "Jebem ti mater, kako te nije stid, ubit ću te, znam gdje živiš u Vinkovcima", riječi su koje je dotični uputio prema drugom pomoćnom sucu Bojanu Zobenici.
 
U službenom zapisniku susreta navodi se kako je autor navedenih uvreda "gospodin koji je prije obavljao dužnost predstavnika kluba NK Zagreb i preziva se Medić, a ne znamo ime".
 
Slijedom ovih navoda, ne može se sa sigurnošću reći da je riječ o predsjedniku kluba te neslužbenom treneru Draženu Mediću jer osim njegovog sina u ulozi igrača, na klupi Pjesnika je ove godine znao sjediti i Draženov brat Robert Medić.
 
Novi je ovo prvi incident Zagrebaša i žaljenje na sudačke odluke. U prošlom kolu je Dražena Medića zbog verbalnih uvreda prijavio Saša Fegeš, a naknadno i povjerenik Prve HNL Josip Brezni zbog optužbi putem izjava u medijima da su suci svjesno oštetili njegovu momčad.

Pročitajte više