Walcott: Sadašnja navala Arsenala bolja je od one Bergkampove i Henryjeve

Foto: Guliver Image/Getty Images

MOMČAD Arsenala je sezone 2003./04. napravila nešto što vrlo vjerojatno nitko nikad neće ponoviti u Premiershipu, a lako moguće i u bilo kojoj od liga petice.
 
Naime, The Invinciblesi ili Nepobjedivi te su sezone osvojili naslov bez ijednog poraza. Arsene Wenger je tada imao na raspolaganju zaista jednu mega momčad, a s tim se složio i Jose Mourinho, Francuzov vječni neprijatelj, koji mu je prošlo ljeto i sam odao počast na tom fantastičnom ostvarenju.
 
Bergkamp, Henry, Viera, Pires, Ljungberg, Lehman, Cole, Wiltord, Parlour, Campbell, bili su igrači koji su s nepodnošljivom lakoćom pobjeđivanja pokorili Otok, a 2006. kad je Theo Walcott stigao u Arsenal napad Topnika su predvodili Bergkamp i Henry, a uz njih su jurišali i Pires, Ljungberg i mladi Van Persie.
 

Strašna navala, no Walcott smatra da je sadašnji napad momčadi Arsena Wengera, kojeg predvode Danny Welbeck i Alexis Sanchez čak i jači od onog opjevanog. 
 
''Kad sam stigao u Arsenal, ta momčad je imala strašnu navalu, no uvjeren sam da ova momčad ima čak i bolju i to ćemo dokazati. Danny je radoholik, koji trči i radi za trojicu, a što reći u Sanchezu. A tu sam i ja'', rekao je Walcott.
 
Ipak, kako bi dokazao svoje tvrdnje Walcott smatra da ova momčad mora osvojiti i nešto više od FA kupa:
 
''Oni su se naosvajali naslova, no mislim da ih možemo nadmašiti. Sposobni smo za tako nešto. Tada će moje riječi imati pokriće.''
 

Pročitajte više