Ako Bišćan nastavi s dobrim igrama, uspješna sezona je pred Liverpoolom

NAKON još jedne dobre partije u dresu Liverpoola, Igora Bišćana ponovo hvali trener Benitez koji tvrdi kako je oduvijek znao da je Bišćan jako dobar nogometaš.

Bišćan je briljirao u srijedu na utakmici Lige prvaka protiv španjolskog Deportiva.

Liverpoolov igrač tijekom godina provedenih u tom engleskom klubu imao je vrlo buran odnos s navijačima i medijima. Otkada je potpisao za klub proglašavali su ga ekscentrikom, zatim su mu zamjerali što ne igra dobro i pljuvali su po njemu, a ponekad su ga čak i hvalili ne vjerujući da jedan nogometaš može imati toliko različitih lica.

No, kako piše na stranicama LFC Online, Hrvat je ponovo bio impresivan, a Benitez se nada kako će samopouzdanje koje je stekao u posljednjih nekoliko utakmica označiti Bišćanovu buduću karijeru.

“Izgubili smo Alonsa i Cissea, ali imamo Igora koji je odigrao odlično. To je važno i za njega i za momčad. Prije sezone sam osjećao da je dobar igrač, ali ga je trebalo malo pogurnuti, trebao je samopouzdanja. Kad imaš u momčadi igrače poput Gerrarda, Hamanna i Alonsa koji će odigrati većinu utakmica, teško se izboriti za mjesto. Igrač ponekad zbog toga može izgubiti samopouzdanje. Ali vidio sam kako je dobro Igor trenirao, sada odlično igra i nadam se da će zbog samopouzdanja još više unaprijediti svoju igru jer je on vrlo važan za Liverpoool u budućnosti” - rekao je Benitez.

Zanimljivo je da je u posljednjih sedam susreta u kojima je Bišćan startao Liverpool šest puta pobijedio i jednom remizirao.

“Ako se Bišćanova revolucija nastavi, uspješna sezona je pred Liverpoolom”, zaključuje autor teksta na LFC Online.

Pročitajte više