GNK Dinamo

ANKETA Dinamo je predstavio nove dresove. Sviđaju li vam se?

Foto: GNK Dinamo

DINAMO je predstavio dresove za sezonu 2022/23. Domaći plavi dresovi bit će premijerno predstavljeni na derbi utakmici SuperSport Superkupa između Dinama i Hajduka 9. srpnja na stadionu Maksimir, dok će gostujući dres premijeru doživjeti na prvom gostovanju u novoj sezoni.

"Domaći dres prepoznatljive plave boje ove sezone ima zanimljiv dizajn te je djelomično dizajniran u retro stilu. Na home dresu kragna ima zlatni obrub kao simbol zlatne generacije 1982. čiju okruglu 40. obljetnicu obilježavamo upravo ove 2022. godine. Brojevi na dresu također će biti replike brojeva iz 1982, bijele boje uz zlatni obrub", objavio je Dinamo.

"Gostujući dres bit će bijele boje, što je Dinamo kroz povijest imao već u nekoliko navrata, ali uz zanimljiv uzorak u plavim nijansama. Brojevi na bijelom dresu bit će plave boje uz bijeli obrub, dok je kragna plave boje. Ovoga puta boju gostujućeg adidas dresa izabrali su navijači putem izbora u aplikaciji Socios.com gdje su mogli birati između tri ponuđene boje za novi gostujući dres."

Pročitajte više