Ante Ćorić otkrio: Totti mi je idol, volio bih igrati u Italiji

 Foto: Getty Images / Guliver Images

ANTE ĆORIĆ je u velikom intervjuu za Corriere Dello Sport pričao o Seriji A, Dinamu, najdražem igraču iz Italije , a otkrio je i kako je pregovarao s jednim klubom iz Serie A iako nije želio otkriti ime momčadi.

"Istina, pregovarao sam s jednim klubom, ali bez imena", rekao je kroz smijeh Ćorić te je još nadodao kako se nisu uspjeli dogovoriti.

Rekao je kako bi volio igrati u Seriji A jednoga dana, a kako mu je najdraži igrač iz te lige jedna legenda Rome:

"Ima ih, ali kad bih morao izabrati jednog, bio bi to Francesco Totti", priča Ćorić.

Objasnio je i zašto s 11 godina nije otišao u Bayern i Chelsea koji su ga tada htjeli:

"Uvijek mi je važna bila obitelj, podržavala me, a roditelji su mi ukazali što je najbolje za mene i moj profesionalni razvoj. Postao sam igrač, uspio sam, znači da im moram zahvaliti. Otac Miljenko bio je igrač, danas je trener Segeste, i savjetuje me kako imati uspješnu karijeru. I brat Josip nogometaš je (igra u Lokomotivi, nap. a.), i drugi brat Ivan uvijek je uz mene, a sve to drži majka Zdravka".

Na kraju je objasnio što očekuje u 2016. godini:

"Naslov s Dinamom. Euro? Ne zamaram se time. Naravno da je to san svakome, igrati za reprezentaciju, bilo bi to ostvarenje snova, ali polako", završio je Ćorić.

Podsjetimo, Ćorić će na kraju ostati u Dinamu nakon višemjesečnog natezanja oko statusa u klubu. Mladi veznjak je i preko Instagrama izrazio svoje nezadovoljstvo statusom u momčadi, a i za Index je nakon utakmice protiv Hajduka rekao kako će vjerojatno otići, ali se to ipak nije dogodilo.

 

Pročitajte više