LIGE PETICE

As: Mbappea bi u PSG-u trebala zamijeniti senzacija iz RB Salzburga

KYLIAN Mbappe još uvijek nije produljio ugovor s Paris Saint-Germainom i za dva mjeseca moći će pregovarati s klubom u kojem će na ljeto nastaviti karijeru kao slobodan igrač, navodi As, koji, pozivajući se na njemačke izvore, piše i o igraču koji bi francuskog napadača trebao zamijeniti u vodećoj momčadi Ligue 1.

Trebao bi to biti 19-godišnji napadač Red Bull Salzburga, s deset golova iz 11 odigranih utakmica vodeći strijelac austrijskog prvenstva, Karim Adeyemi.

PSG se i dalje nada da će Mbappe potpisati produljenje suradnje, ali su u klubu i svjesni da nakon nekoliko odbijanja ponude novog ugovora moraju reagirati. Igrača sličnog svojoj zvijezdi čelnici pariškog kluba pronašli su u austrijskom klubu. Navode se njegova brzina, tehnika i hrabrost, ali i činjenica da je u ovoj sezoni na učinku od 14 golova i dvije asistencije u 18 odigranih utakmica. U Ligi prvaka u tri susreta ima tri gola i jednu asistenciju.

Atletico Madrid, Real Madrid, Bayern i Inter također gledaju igrača kluba za koji je hrvatski U-21 reprezentativac Roko Šimić nedavno debitirao u Ligi prvaka.

Adeyemi je za Salzburg ugovorno vezan do ljeta 2024. godine.

Pročitajte više