HRVATSKI NOGOMETAŠI

AS: Modrić se čudesno oporavio. Igra večeras protiv Ukrajinaca koji su pobijedili rat

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ suprotno svim predviđanjima igra večeras od 21 sat u derbiju skupine Lige prvaka za Real protiv Šahtara na Bernabeuu. To otkriva madridski sportski list AS, a u najavi utakmice isto piše i ugledni dnevnik ABC, koji je Modrića postavio u prvu momčad domaćina. 

To je velika novost jer Modrić se s nedavnog igranja za reprezentaciju vratio s ozljedom aduktora te su svi španjolski mediji prije tjedan dana pisali da će propustiti četiri Realove utakmice; Osasunu i Getafe u Primeri te obje protiv Šahtara u Ligi prvaka, kako bi bio spreman za El Clasico 16. listopada. 

Na to podsjeća i AS, ali dodaje: "Modrić je dao sve od sebe kako bi se oporavio puno prije od navedenog roka da pomogne Realu."  Ovaj list vijest o Modrićevom neočekivanom povratku donosi preko naslovnice uz natpis "Modrić se vraća, Real se smije".

Na udarnoj stranici dodaje: "Real je kiksao na jedinoj utakmici u kojoj mu je falio Hrvat, prvenstvenoj protiv Osasune. Zato se vraća već danas protiv Ukrajinaca koji su pobijedili rat. Šahtar na Bernabeu dolazi neporažen." Momčad Igora Jovićevića do sada je pobijedila Leipzig 4:1, a protiv Celtica igrala 1:1. 

 

Pročitajte više