AS tvrdi: Frakcije unutar Reala raspravljaju Drogba ili crnogorski wunderkind Jovetić

IAKO je nedavno sportski direktor Reala, Predrag Mijatović, izjavio kako će kraljevski klub provesti tiho ljeto, što se tiče transfera, "AS" tvrdi da pojedine frakcije kluba namjeravaju dovesti Didiera Drogbu.

S druge strane, skauti madridskog kluba napominju kako nema smisla dovesti još jednog "starca" u klub te da bi se trebalo okrenuti vrlo talentiranim mladićima poput Jovetića, Amerikanca Altidorea ili, pak, Rusa Pavljučenka.

Kako će na kraju sezone Real sigurno napustiti nezadovoljni Argentinac Javier Saviola te Roberto Soldado, Berndu Schusteru će zasigurno biti potrebno pojačanje u napadu, pogotovo kada se zna da je Nistelrooy u posljednje vrijeme sve češće ozlijeđen.

Tri igrača trenutno su debelo podcrtana u notesima skauta kraljevskog kluba.

Radi se o super talentiranom mladom ofenzivnom veznjaku Partizana Stevanu Jovetiću, koji, iako tek 18-godišnjak, vrijedi čak sedam milijuna eura.

Zatim o tamnoputom 18-godišnjem napadaču New York Red Bulls Josmeru Altidoreu, porijeklom s Haitija, koji se smatra jednim od najvećih talenata Sjedinjenih Američkih Država.

O trećem smo već pisali, naime, riječ je o napadaču Spartak Moskve Romanu Pavljučenku, koji je posebno oduševio nogometni svijet kada je u Moskvi srušio reprezentaciju Engleske.

Podsjetimo se, Pavljučenko je postigao oba zgoditka u preokretu Rusije i tako odlučio o sudbini Engleske, koju je, pak, zapečatila Hrvatska na Wembleyu.

Dodajmo kako se u nekim kombinacija spominju i nezaobilazni Karim Benzema te 20-godišnji ljevonogi napadač Hiberniana Škot Steven Fletcher.

V.B.
Foto:AFP

Pročitajte više