REAL MADRID

AS: Zidane će se zbog Pogbe morati okrenuti neželjenom dvojcu

Foto: EPA

ZINEDINE ZIDANE zbog tvrdoglavosti bi mogao u sezonu ući s drastično drukčijim kadrom od onoga koji je zamislio kad se vratio na klupu Real Madrida.
Iako je Real već potrošio više od 300 milijuna eura na pojačanja ovog ljeta, nije uspio dovesti jedino ime na kojem je Zidane inzistirao - Paula Pogbu.

Manchester United tvrdo je pregovarao, piše AS, nije odstupao od 180 milijuna odštete, što je nerazumno čak i za Kraljevski klub.

U Realu su imali plan B, Christiana Eriksena iz Tottenhama i Donnyja van de Beeka iz Ajaxa, koje su realno mogli dovesti, ali...

"Ako Pogba ne dođe, radije ću raditi s ovim što imam", poručio je Zizou čelnicima.

A Florentino Perez nije baš sretan njegovim odlukama. U pripremnom razdoblju Real je dobio jako malo od Viniciusa i Jovića, a ništa od Rodryga, Jamesa i Kuba, piše AS te dodaje da će od petorice pojačanja na koja je klub potrošio sav taj novac, samo Eden Hazard imati sigurno mjesto u Zidaneovu sastavu.
Rodrygo, koji je ozlijeđen, sezonu će započeti u Castilli, a Jović, Mendy i Militao bit će pričuvne varijante Benzemi, Marcelu i Varaneu.

Na kraju bi se, piše AS, zbog nedolaska Pogbe lako moglo dogoditi da Zidane bude prisiljen koristiti dvojac kojeg se svakako želio riješiti - Garetha Balea i Jamesa Rodrigueza.

Bale je već odigrao pola sata protiv Rome u nedjelju, a James je miljenik predsjednika Pereza, upozorava španjolski dnevnik podsjećajući da se Real prije sezone 1994./95. tako želio riješiti Josea Amavisce i Ivana Zamorana koji su na kraju ostali i bili ključni igrači u osvajanju naslova prvaka.

Pročitajte više