Aston Villa nudi Rangersima 3,5 milijuna funti za Dadu Pršu

ENGLESKI klub Aston Villa ponudio je škotskim Glasgow Rangersima 3,5 milijuna funti za transfer Dade Prše u Birmingham. Pršo je proveo odličnu sezonu u škotskoj ligi te stoga ne čudi ponuda "claretbluea" koji trenutno drže poziciju na sredini ljestvice Premier lige.

Rangersi ponudu još nisu komentirali, a iz Glasgowa se očekuje odgovor na ponudu Aston Ville.

Pršin menadžer Ranko Stojić rekao je za engleske medije kako Aston Villa nije jedini klub koji je zainteresiran za transfer Prše u svoje redove. Stojić nije želio konkretno reći o kojim se klubovima radi, međutim rekao je da se radi o barem još tri kluba.

Pršo inače uživa visok status kod  Alexa McLeisha koji je akvizicijom hrvatskog reprezentativca, a zbog 19 Pršinih golova u tekućoj sezoni, povukao jedan od uspješnijih poteza u karijeri.

Dado Pršo je na kraju prošle sezone potpisao trogodišnji ugovor s klubom s Ibroxa, a njegovo igračko partnerstvo s Nachom Novom pomoglo je Rangersima da osvoje CIS Cup.

Treba spomenuti da su upravo Pršo i Novo svojom igrom učinili vrlo uzbudljivom završnicu škotskog prvenstva u kojem se Celtic i Rangersi bore za naslov prvaka.

Pročitajte više