Bagarić: Nisam niti bio na probi u Estudiantesu, ja sam odbio njih

NEKOLIKO se dana pisalo kako je bivši reprezentativac i prošlogodišnji centar Cibone, Dalibor Bagarić, na probi u španjolskom Estudiantesu da bi jučer u španjolskim medijima osvanula vijest kako nije zadovoljio. Bagarić je u intervjuu za Kosarku.hr demantirao takvu vijest jer kaže da se cijelo vrijeme nalazio u Zagrebu i da nije bio na nikakvoj probi

"Razgovarao sam s Estudiantesom, no dali su mi ponudu koju nisam prihvatio. Ta ponuda me nije zadovoljavala financijski pa sam čekao njihov odgovor i mislio da će se možda javiti mojem menadžeru s većom ponudom. No, oni se više poslije nisu javljali, a ja sam onda pročitao na portalu kako sam na probi u Madridu", objašnjava Bagarić zavrzlamu koja se dogodila.

U 30. godini, kaže, proba mu nije potrebna.

"Proba u Estudiantesu meni nije potrebna. Imam 30 godina i svi znaju što mogu. Možda su to španjolski novinari krivo napisali i vjerojatno je došlo do nekog nesporazuma. Ne vjerujem da netko želi naštetiti mom imidžu ili Estudiantesu, no pomalo je bilo smiješno kad sam u Zagrebu čitao kako sam na treningu i probi u Madridu", kaže Bagarić i zaključuje za Kosarku.hr:

"Bilo je ponuda iz više klubova. No, nisam još potpisao ni za koga jer je ili bilo riječ o dosta udaljenim destinacijama, ili ponude nisu bile financijski zadovoljavajuće, tako da sam odlučio čekati. Ne želim pošto-poto negdje otići. Da sam htio, mogao sam već potpisati s pet klubova. No, želim doći u neku pravu sredinu gdje znam da ću igrati i da je riječ o kvalitetnom klubu koji igra dva puta tjedno i koji je u kvalitetnoj ligi. Estudiantes je bio takav klub, no financijski me nije zadovoljio."

Pročitajte više