Barcelona pronašla zamjenu za Messija, tri Hrvata protiv Rakitića na Camp Nouu

Foto: EPA

U TREĆEM kolu skupine B Lige prvaka španjolski prvak Barcelona na svom stadionu dočekuje talijanskog velikana Inter. Utakmica se igra od 21 sat.

Katalonci će igrati bez ozlijeđenog Messija koji je slomio ruku prošli vikend i neće ga biti tri tjedna. Rakitić će sigurno krenuti od prve minute, dok se s druge strane najavljuje da će Brozović, Perišić i Vrsaljko biti u početnom sastavu gostiju.

Barcelona će prvi put ove sezone igrati bez svog najboljeg igrača Lionela Messija. Španjolski mediji pišu kako je trener Barcelone Ernesto Valverde pronašao Messijevu zamjenu u večerašnjoj utakmici. Od prve minute umjesto Messija mogao bi početi Malcom, kojeg su doveli ovog ljeta. Brazilski napadač se ove sezone baš i nije naigrao, upisao je tek 25 minuta u dvije utakmice.

S druge strane, Inter u sjajnoj atmosferi nakon rušenja Milana dolazi na Camp Nou. U toj utakmici igrali su Perišić, Brozović i Vrsaljko od prve minute, a takav scenarij bi se trebao dogoditi i večeras.

MOGUĆE POSTAVE:

BARCELONA (4-3-3) Ter Stegen - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Rakitić, Busquets, Arthur - Malcom, Suarez, Coutinho.

INTER (4-2-3-1) Handanovič - Vrsaljko, De Vrij, Škriniar, Asamoah - Vecino, Brozović, Candreva, Valero, Perišić - Icardi.

Nakon dvije odigrane utakmice Barcelona i Inter su na prvom mjestu sa šest bodova, Tottenham i PSV su i dalje na nuli.
 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više