Transferi

Barcelona u siječnju kreće u veliki šoping, počeli pregovori s Chelseajem i Cityjem

Foto: AP Photo/Matt Dunham/Guliver

SIJEČANJSKI prijelazni rok mogao bi biti jako uzbudljiv za navijače Barcelone. Uz Ferrana Torresa, kojeg Barcelona planira dovesti iz Cityja, katalonski klub iz Engleske želi još dva velika imena. 

Sport piše da su počeli pregovori između Barcelone i Chelseaja oko dvojice ofenzivnih nogometaša, a u pitanju su Timo Werner i Hakim Ziyech. 

"Novi trener Xavi želi pojačati napadački dio momčadi, a čini se da je to najlakše učiniti preko Chelseaja, koji je otvoren za pregovore. Čak su i financijski uvjeti prihvatljivi za Barcelonu", piše katalonski list i navodi da su i Werner i Ziyech spremni napustiti London jer žele imati veću minutažu i veću ulogu.

I Werner i Ziyech su u drugom planu u Chelseaju

Werner, 25-godišnji napadač, ove sezone je u drugom planu nakon dolaska Romelua Lukakua i zabio je samo jedan gol u Premierligi u osam nastupa. Ziyech je 28-godišnji krilni nogometaš i ove sezone je u najjačoj ligi svijeta skupio samo 300 minuta. 

Sport donosi vijest i da Barcelona nudi Cityju 40 milijuna eura za Torresa te da još nema nikakvog napretka u pregovorima oko transfera Danija Olma iz Leipziga.

Pročitajte više