TRANSFERI

Bayernov popis mogućih pojačanja: Nijemci žele dva igrača Cityja

Foto: Getty Images / Guliver Image

BAYERN se sprema za prijelazni rok u siječnju, a njemački mediji otkrivaju koje su tri mete njemačkog prvaka. 

Prva je Leroy Sane iz Manchester Cityja, koji je još tijekom ljeta bio na pragu Allianz Arene, a onda je u posljednjem trenutku teško ozlijedio koljeno. Zbog toga je transfer privremeno zaustavljen, ali Bayern želi u siječnju završiti posao od 80-ak milijuna eura. 

Drugi na popisu je još jedan igrač Cityja - Joao Cancelo. Bivši član Juventusa dobivao je priliku kod Pepa Guardiole, ali bi dolaskom u Bayern dobio još veću minutažu. Bavarci moraju biti brzi i konkretni jer Portugalca želi i Valencia. Njegova cijena je oko 40 milijuna eura. 

Tu je i Benny Henrichs, bek Monaca, koji je do sada upisao tri nastupa za reprezentaciju Njemačke. Henrichs je 2018. iz Leverkusena otišao u Monaco, a sada bi se mogao vratiti u Njemačku, a dolazak u Bayern mu je sigurno uvećao šanse za odlazak na Europsko prvenstvo. Mladi bek vrijedi trenutačno 15-20 milijuna eura. 

Bayernu trebaju pojačanja jer je nakon 16 kola Bundeslige treći s četiri boda manje od vodećih Leipziga i Borussije Mönchengladbach. Bivša momčad Nike Kovača u osmini finala njemačkog kupa igra protiv Hoffenheima, dok je u osmini finala Lige prvaka čeka Chelsea. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više