Beckham upitan, Carrick uskače protiv Njemačke

McCLAREN pred prijateljski susret sa Njemačkom ima malo dobrih vijesti, točnije samo jednu: Beckham ce vjerojatno biti spreman, a loše su tri: Gerrard, Hargreaves i Bent su out.

Tako će priliku od prve minute dobiti Unitedov Michael Carrick, u nacionalnim okvirima "veznjak"iz sjene. McClaren je posebno pogođen rasulom u napadu. Rooney i Bent su ozlijeđeni, Crouch suspendiran. Alternacije? Michael Owen koji još nije odigrao punih 90 minuta za Newcastle i Jermain Defoe koji za Tottenham nije započeo niti jednu od tri prvenstvene utakmice.

U sredini terena jedini potpuno spreman je Lampard uz kojeg će igrati već spomenuti Carrick i Beckham ako prođe fitness test danas poslijepodne.

Iz obrambene linije su ispali Campbell, King, Woodgate, Garry Neville te Carragher koji ne želi više igrati za nacionalni tim. Rio Ferdinand je daleko od željene forme pa će više nego obično pritisak osjećati John Terry, no i tu postoji jedna dobra vijest za McClarena: odlično igra srednji branič Manchester Cytija Micah Richards.

Uz sve te probleme, McClaren ce sa svim svojim izabranicima imati samo sat-dva zajedničkog treninga. Za sudar sa starim nogometnim "neprijateljom" to je zaista malo.

M.J.

Foto: AFP

Pročitajte više