Bešiktašev odjel za reklamacije pobjegao iz Maksimira neobavljena posla

SINAN ENGIN, sportski direktor Bešiktaša je došao u Maksimir sa gropom u grlu, većim od onog u njegovog poznatijeg imenjaka, sevdalije Sakića.

> Nakon razočaranja na Maksimiru Turčin i Šošo putuju na Poljud

Šošin prijatelj se obreo na Dinamovom stadionu sa neugodnim i nezahvalnim zadatkom: trebalo je umanjiti štetu, odnosno pokušati vratiti "mladu" sa falingom, jer ono što je Bešiktaš oženio, nije bilo baš nenačeto.

Popularni Šifo se lijepo snašao u Stambolu, sa ženom i novorođenčetom se i skučio, ali boljka sa desnim okom će ga izgleda stajati dijela ovog unosnog angažmana, jer Bešiktaš bi ga pustio nakon pola godine uz bogovsku otpremninu, ali su prije toga iz kluba poslali direktora Engina da učini sve kako bi Dinamo uvjerio da primi Gordona natrag, u zamjenu za recimo Bišćana i određenu cifru.

Vrbanović: "Turci su bili tu, ali su odavno otišli"

Iz Dinama su posljednja dva dana prilično neuvjerljivo, pa čak  osorno i sa podsmjehom demantirali tu priču i odbijali iti razgovarati o informaciji da Turci dolaze u Maksimir, a danas kada smo nakon utakmice sreli direktora Damira Vrbanovića, on nam je potvrdio da su Turci tu doista bili, kao da iz Dinama ovih dana nisu stizale drugačije informacije.

"Bili su tu kako bi pogledali utakmicu i neke igrače koji su im eventualno zanimljivi, ali su otišli iz lože deset minuta prije kraja", izvijestio nas je Vrbanović. Turcima svakako nije za zamjeriti jer ovakvu utakmicu kao što je bila ona Dinama i Intera doista ne prate nego oni koji to doista moraju. Iako su doletjeli s iz daleka, uvaženi gosti su prije kraja otišli u pratnji njihovog domaćina Siniše Šoše.

Sa sinjskim impresarijom će sada krenuti put Splita, kako bi tamo opservirali nova možebitna pojačanja, a navodno je opet aktualiziran i Dino Drpić, jer "bolje bez gaća, nego sa povezom preko oka", nova je deviza na Inonuu.

Kozer Vrbanović: Šifo i Koch će zajedno na operaciju

Uvijek raspoloženi Dinamov direktor je kategorički odbio bilo kakav angažman s Turcima koji bi uključivao Schildenfeldov povratak u Dinamo: "Ma kakvi, o tome nema govora".

Leži li i ovogodišnji Dinamov euro-kiks u tome što dva ključna čovjeka koja se držala obranu, Koch i Šifo, imaju problema s vidom?, skrenuo je razgovor u okulističke vode. "Da, oni će sada zajedno ići kod istog specijalista", nasmijao se Vrbanović na kraju.

Z.A.

Pročitajte više