BEUSAN RAZMONTIRAO SUCE LIGE PRVAKA I PRONAŠAO JOŠ GREŠAKA Za ovo nema opravdanja

Screenshot: Youtube 

MATEO BEUSAN, stručni komentator HTV-a i bivši međunarodni sudac komentirao je užas koji smo sinoć gledali na Santiago Bernabeuu u režiji Mađara Viktora Kassaija i njegovih pomoćnika. U uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka između Reala i Bayerna do 80. minute gledali smo sjajan meč, prepun tempa i nadigravanja, da bi suci potom preuzeli ulogu glavnih aktera. Podsjetimo, Real je iz Munchena donio prednost 2:1, a nakon produžetaka u uzvratu Real prolazi dalje rezultatom 4:2. U regularnom dijelu bilo je 1:2. UEFA-ini elitni suci nisu vidjeli dva očita zaleđa za spasonosne golove Reala, ali počinili su i još niz grešaka na štetu ljubitelja nogometa koji su gledali ovu lakrdiju:

Beusan je pronašao još jednu, no krenimo redom. 

Prvi pogodak na utakmici postiže u 52. minuti Lewandowski iz penala. Casemiro je srušio Robbena u kaznenom prostoru, a Lewandowski zabio u lijevi kut pored ukipljenog Navasa za vodstvo Bayerna. Rivali su tada bili ukupno rezultatski poravnati, ali Real je imao prednost zbog gola u gostima.

"Čisti penal, ali se ne slažem da je Casemiro trebao dobit žuti", ističe Beusan pa nastavlja sa situacijom iz 66. minute:

"Lewandowski ide sam prema Navasu, sudac svira zaleđe, ali Marcelo je bio prvi igrač do svog golmana i tu nije bilo ofsajda"

Beusan tvrdi da nije regularan ni autogol Sergija Ramosa u 78. minuti.

"Tu se dogodilo zaleđe Lewandowskog koji je utjecao na igru, i taj gol nije smio biti priznat"

"U 80. minuti Casemiro udara Robbena, ali nije dobio drugi žuti karton za isključenje. U 84. minuti Vidal je dobio drugi žuti, ali nije napravio niti faul. U 104. minuti, kod gola Ronalda za 2:2, nema nikakvog opravdanja za pomoćnika kao kod slučaja Lewandowskog. Bio je 85 cm u zaleđu. Kod trećeg gola Reala također nije označeno zaleđe, ali je ono bilo minimalno i pomoćnik nije bio u dobrom kutu. Ipak, i to je pogreška. Ronaldo je nakon samo pet minuta od prve pogreške suca opet zabio iz zaleđa", smatra Beusan.

Pročitajte više