Bibby raskinuo s Wizardsima i postao meta najboljih klubova

PRIJE nekoliko dana je NBA momčad iz Atlante mijenjala svog standardnog člana petorke, organizatora igre Mikea Bibbyja, u Washington. Za njega su doveli Kirka Hinricha.

Takvim epilogom 32-godišnji Bibby nije bio niti malo zadovoljan, jer je iz momčadi koja godinama igra u doigravanju došao u momčad koja se stvara, a on sa svojim godinama definitivno traži mnogo više u ovom momentu.

Zato je Bibby odlučio raskinuti ugovor s Washingtonom i postati slobodan igrač, a pritom je odustao od 6.2 milijuna američkih dolara koliko je trebao dobiti do kraja iduće sezone. Bibby je to napravio ne bi li imao priliku otići u mnogo jači klub što će se i dogoditi. Naime, trenutačno četiri momčadi traže i žele Bibbyja, a u pitanju su aspiranti za naslov: LA Lakers, Miami i Boston, te sastav koji se nada doigravanju na Zapadu - Portland.

Američki izvori kažu da je Bibby u ovom trenutku najbliži Miamiju, kojem nasušno treba dobar igrač na njegovoj poziciji. Bibby je u karijeri igrao za Vancouver, Sacramento i Atlantu, a 1998. godine je izabran kao drugi "pick" na draftu.

Pročitajte više