SLAVEN BILIĆ

Bilić dugo držao igrače u svlačionici nakon poraza: "Od mene to nećete čuti"

Foto: Getty Images

SLAVEN BILIĆ priznao je otežanu situaciju u svom West Bromwich Albionu koji već sedam prvenstvenih susreta ne zna za pobjedu. U utorak navečer izgubili su kod Cardiffa 2:1 i tako posve zakomplicirali put prema Premiershipu.

Za bivšeg hrvatskog izbornika nema alibija, nikakva nesreća po njemu ne igra ulogu u tim kiksovima jer njegovi igrači nisu na nivou.

Zato ih je ostavio duže u svlačionici nakon novog poraza kako bi raščistili neke stvari.

"Situacija ne može biti gora nego što je i zato sam dugo pričao s dečkima nakon utakmice. Moramo ovo preokrenuti, moramo se vratiti u igru", govorio je utučeni Bilić novinarima nakon utakmice, ali nije želio otići do kraja.

Novinare je zanimalo o čemu je razgovarao s igračima.

"Neću vam to reći, to što sam rekao dečkima. Neka to ostane unutar svlačionice. Od mene takve stvari nećete čuti, ali rekao sam im nešto vrlo jasno - mi moramo promijeniti ovaj trend! Imamo dovoljno kvalitete, imamo dovoljno utakmica pred sobom, ali promjena neće doći sama od sebe, ne možemo se ponašati kao da nam treba jedna pobjeda. I ona neće doći sama od sebe, ovo što mi radimo jednostavno nije dovoljno dobro jer mi smo takvi već sedam utakmica zaredom. Jednostavno, moramo bolje. To je sad naša misija", rekao je Bilić pa se osvrnuo na prijelazni rok:

"Pokušat ćemo do petka dovesti nekoliko novih igrača, ali nije to rješenje iz ove situacije. Preokret mora doći iz ove svlačionice, iz ove grupe igrača koje imamo."

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više