Bilić: Obećajem da ćemo dati sve od sebe kako bi na Euru puno, puno, puno razveselili naciju

GODINU na izmaku prokomentirao je Slaven Bilić. Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se na Euro, zbog čega je Bilić u drugi plan potisnuo neuvjerljiva izdanja u kvalifikacijama.

"Apsolutno sam zadovoljan, ostvarili smo svoj cilj u jednoj atmosferi koja nije bila zdrava. Međutim, pokazali smo snagu, karakter i kvalitetu, a kad pogledate kraj, snagu i način na koji smo izbacili renomiranog protivnika, onda je zadovoljstvo još veće", dotaknuo se Nane novinara i Turske.

Na upit koji mu je poraz najteže pao, Bilić diplomatski odgovara: "Svaki poraz je težak, doživjeli smo dva. U Tbilisiju je bio veliki šok za nas, a u Ateni skoro pa još veći, jer smo izgubili poziciju direktnog plasmana na Euro", rekao je Bilić za Media servis.

Naši će na Euru igrati u skupini sa Španjolskom, Italijom i Irskom:

"Te ekipe su sve vrhunske, i mi ih respektiramo, ali ako se dobro pripremimo, u što ne sumnjam, imamo priliku napraviti dobar rezultat", kazao je Bilić, uz obećanje naciji:

"Obećajem naciji uime igrača i suradnika da ćemo dati sve od sebe i da ćemo ih pokušati baš puno, puno, puno razveseliti."

Pročitajte više