HNL

Bišćan iznenadio taktikom: "To nam daje dodatne mogućnosti za finale kupa"

Foto: Pixsell

RIJEKA i Dinamo podijelili su bodove u remiju bez pogodaka u sklopu derbija 36. kola HT Prve lige.

Većinu utakmice gosti iz Zagreba su napadali, a Riječani su se branili. Trener Igor Bišćan u derbiju je pokušao nešto novo.

RIJEKA - DINAMO 0:0 Sluga i greda spasili slabe Riječane

Rijeka je protiv Dinama istrčala u ultrazatvorenoj formaciji 5-4-1. Rijetko su imali priliku izaći naprijed, a kad bi to i učinili, Modri bi brzo ugušili taj napad.

"Čestitam i jednima i drugima na ozbiljnoj natjecateljskoj utakmici. Prema najavama se činilo da će biti to netipična utakmica između ova dva suparnika, no nama je svaki bod jako bitan. Sva sreća da su moji igrači bili maksimalno koncentrirani i da su osvojili jako vrijedan bod.

Ostali smo u rezultatskom egalu čitavu utakmicu, oni jesu bolji i stvarali su više šansi, no izvlačimo jako puno pozitivnih stvari iz ovog dvoboja. Zbog kupa smo htjeli probati nešto novo u taktičkom smislu, da vidimo kako će to izgledati. Mislim da nije bilo loše i daje nam dodatne mogućnosti za to finale", objasnio je Bišćan nakon utakmice i potencijalno otkrio kakvu Rijeku možemo očekivati na Aldu Drosini 22. svibnja u finalu Kupa Hrvatske.

Standings provided by Sofascore LiveScore
 

 

 

Pročitajte više