Bivši klub Duvnjaka, Vorija i Lackovića odlazi u stečaj

Foto: Guliver Images/Getty Images

HSV odlazi u stečaj, stoji u priopćenju objavljenom na internetskoj stranici ovog posrnulog rukometnog diva. Klub koji je prije tri godine osvojio Ligu prvaka nije uspio osigurati financijska sredstva za sanaciju dugova koji se s današnjim datumom kreću oko dva milijuna eura.

Sud u Hamburgu otvorio je stečajni postupak putem kojeg će se pokušati namiriti svi dugovi, ali sada je već svima jasno kako će HSV izgubiti licencu za natjecanje u Bundesligi. Pitanje je kako će uopće završiti natjecanje u ovoj sezoni, jer je uprava kluba poručila igračima da si pronađu novi angažman uz poruku - nemamo ni za putovanja, a kamoli za plaće.

Među onima koji su otišli trbuhom za kruhom je i hrvatski reprezentativac Ilija Brozović, a dodajmo kako su dres HSV-a nosili i Domagoj Duvnjak, Igor Vori i Blaženko Lacković.

Hans Lindberg: Razočaran sam, tužan i ljut

Danski reprezentativac Hans Lindberg stigao je u HSV prije devet godina i još uvijek mu nije jasno što se dogodilo.

"Želim se zahvaliti svim navijačima HSV-a na devet prekasnih godina. Mislio sam da ću ovdje zaključiti karijeru. Još uvijek sam u šoku zbog odluke. Razočaran sam, tužan i ljut, kao i svi oni kojima je HSV u srcu. Nikad vas neću zaboraviti", zaključio je Lindberg.

 

Pročitajte više