Bivši UFC-ovac optužio člana Komisije u Nevadi: "Mahao je penisom prema meni"

Foto: Guliver Image/Getty Images

CODY McKENZIE, bivši UFC-ov borac, tvrdi da je seksualno uznemiravan od strane službenika Komisije u Nevadi.

McKenzieja je Komisija nedavno suspendirala na četiri godine. Trebao je odraditi borbu u runu, ali je otkazana nakon što je odbio uručiti urin za doping test i kasnije podmetnuo urin koji nije bio njegov.

"Rekli su mi da moram pišati u čašu doslovno nekoliko trenutaka prije mog meča. Zagrijavao sam se, trebao sam ići u ring za pet minuta. Vikali su na mene da se moram popišati, a ja sam im odgovorio da to ne mogu učiniti tada. Pa zagrijavao sam se… Nikada u mom jebenom životu nisam pišao prije ulaska u borilište. Tako da smo se počeli natezati, oni su vikali na mene, a ja sam otišao u kupaonicu i nešto sam ulio u tu čašu. Bilo je smiješno jer sam im rekao da im neću dopustiti da me gledaju kako pišam", rekao je McKenzie pa optužio jednog službenika da je izvadio penis i mahao njime.

"U tom je trenutku jedan od inspektora izvadio svoj penis i rekao mi je ‘pa vidiš da nije tako jebeno teško’. Izvadio ga je i počeo mahati prema meni. Rekao sam mu je da je to seksualno uznemiravanje. Da to ne može činiti! Pa to je sranje! Bilo nas je pet ili šest u prostoriji kada se to dogodilo i nitko nikada nije govorio o tome kasnije. Ovo je smiješno, to je za mene čista ludost. Ne možeš izvaditi penis i mahati pred drugim ljudima."

McKenzie je u karijeri ostvario 14 pobjeda uz četiri poraza.

Pročitajte više