HRVATSKI KUP

Bjelica: Dolazak Tomića nam otežava pripremu za Rijeku

Screenshot: NK Osijek

NAKON što je Hajduk prošao Zagreb i kompletirao četvrtfinale Hrvatskog kupa, sve je spremno za nastavak natjecanja, koji je na rasporedu već sutra.

Sljedeća faza natjecanja igra se na jednu utakmicu, prve dvije su na rasporedu već sutra, a ona između Osijeka i Rijeke ujedno je i najzanimljivija. Igra se od 14:30 u Osijeku. 

"Sačekajte sutra do početka utakmice. Možemo i mi s nekim stvarima iznenaditi protivnika koji ima novog trenera. To nam otežava pripremu za ovaj susret, budući da ne znamo što nam oni spremaju. Imamo protivnika koji je vrlo kvalitetan, ima novog trenera, individualnu i momčadsku kvalitetu. Znamo njihove igrače, znamo i kako su izgledali u prijašnjim sustavima, iako je Tomić u Lokomotivi igrao u nekom drugom rasporedu. Vidjet ćemo što će sada napraviti", rekao je Bjelica pa naglasio da očekuje prolaz među četiri najbolja:

"Možete pretpostaviti da dočekujemo Rijeku s puno samopouzdanja nakon onako teško izborene pobjede u Varaždinu. Cheberko ovih dana nije trenirao, ima problema s gležnjem, a svi ostali igrači su nam na raspolaganju, orni za nastup i nadamo se prolasku u polufinale. Nemamo pravo na pogrešku ni u kupu niti u prvenstvu. Svaka nam je utakmica važna, nijednoj ne dajemo veći ili manji značaj. Važno nam je dovesti momčad na maksimum, a sada hoće li to na terenu biti manje ili više napadački - u Kupu je najvažnije proći."

Pročitajte više