Blanka Vlašić amasadorica olimpijske kampanje Vise International

U Lapidariju Arheološkog muzeja u Zagrebu Visa International je upriličila svečano druženje s hrvatskom rekorderkom u skoku u vis Blankom Vlašić.

Hrvatska visašica, koja je prije nekoliko dana u švedskom Bastadu preskočila 202 centimetra, što je novi hrvatski rekord, je ambasadorica Olimpijske kampanje Vise International.

"Oduševljena sam svojom ulogom ambasadorice Olimpijske kapmanje Vise International. Ova večer je odličan uvod u atmosferu olimpijskih igara, a ja se nadam kako će moji uspjesi u Ateni služiti na ponos kako mojoj zemlji, tako i Visi International. Nadam se kako ću ostvariti svoj cilj - ulazak u borbu za sam vrh," istaknula je Blanka Vlašić.

Hrvatska olimpijka osvrnula se i na skorašnje olimpijske igre. "Rezultat iz Švedske ništa ne mijenja moj olimpijski program, a još manje prognoze. Osjećam se super, a formu sam dostigla," dodala je mlada Splićanka, koja je potom uručila trima sretnim dobitnicima nagrade - putovanje za dvoje na OI u Atenu. Viši dopredsjednik za poslovni razvoj Vise International, Tony Brogna u svom kratkom govoru pridružio se čestitkama pobjednicima, te se zahvalio Blanki Vlašić na odličnoj obostranoj suradnji.

Pročitajte više