Blog koji je šokirao na derbiju: Nismo plaćenici Dinama i Zdravka Mamića!

"ŠOKANTAN video o Borutu Šipsu", "Šokantan video o Zdravku Mamiću" i "Vjeruju li Hrvati u dragog Boga", napisi su kojima se za vrijeme subotnjeg derbija reklamirao blog šokantna-istina.

Na panou ispod sjeverne i istočne tribine vrtile su se takve poruke velikim dijelom utakmice, a zapanjeni su ostali brojni fanovi Modrih, naročito ona struja koja, blago rečeno, ne simpatizira Zdravka Mamića.

Na spomenutom blogu objavljen je video koji novinara t-portala kojeg je Zdravko Mamić izvrijeđao uoči Božića prikazuje u centru prosvjeda u Radićevoj ulici, ali i samog Mamića odnosno njegovo jecanje nakon ispadanja iz Heerenveena.

Takav sadržaj bloga potaknuo je odmah raspravu tko stoji iza svega, a nepoznati autor jučer se oglasio novim postom:

"Obavještavamo Vas da redakciji ŠOKANTNE ISTINE Dinamo i Zdravko Mamić uopće nisu fokus, niti su djelatnici ŠOKANTNE ISTINE plaćenici Dinama i Zdravka Mamića plaćenici Dinama i Zdravka Mamića. Svi koji pišu i uređuju ovaj blog, za svoj rad ne dobivaju niti jedne kune naknade... Pozivamo također sve čitatelje bloga ŠOKANTNA ISTINA da slobodno na naš e-mail dostave prijedloge tema o kojima bi voljeli čitati bez cenzure, te također nam mogu dostavljati zanimljive skenirane dokumente kojima bi dodatno "pojačali" vjerodostojnost budućih objavljenih tekstova..."

Stoji to u jučerašnjem postu, ali ono što, vjerujemo, najviše zanima čitatelje - tko je platio za tako veliku reklamu, ne spominje se nigdje.

Pročitajte više