Bogdan: Hajduk je i prije utakmice mogao objaviti da je Ćiro novi trener

TRENER viceprvaka Prve HNL, Srećko Bogdan, kazao je u razgovoru za Index kako je Hajduk i prije odigravanja posljednjeg kola Prve HNL objaviti da je Ćiro novi trener Splićana.

Trener Intera Srećko Bogdan nam je komentirajući upravo završenu sezonu rekao: "Na početku sezone nismo mogli očekivati da ćemo biti ovako visoko plasirani. Do zadnjeg kola bili smo kandidati za prvaka. Zadovoljni smo drugim plasmanom na ljestvici i time što smo se plasirali u Kup Uefe. Ne krijemo zadovoljstvo".

Potvrdu Hajdukovog predsjednika Grgića da je Miroslav Ćiro Blažević novi trener Hajduka, Bogdan je kroz smijeg komentirao riječima: "To su mogli objaviti i prije ove utakmice!"

U razgovoru za Index, sportski direktor Hajduka Fredi Fiorentini je o raspletu prvenstva i šestom naslovu prvaka kazao: "Očekivali smo da će prvenstvo ovako završiti. Hajduk je pokazao tko je najbolji i koliko vrijedimo. Bilo mi je drago vidjeti naše prijatelje Riječani kako slave na Korzu. Držali smo malo druge u neizvjesnosti, da prvenstvo do kraja bude neizvjesno."

Pročitajte više