DINAMO U EUROPI

Boysi poslali poruku Gradu i spomenuli Svetu Nedelju. Evo što to znači

Foto: Slavko Midzor/Pixsell

DINAMO i Ludogorec sinoć su na Maksimiru odigrali uzvratnu utakmicu trećeg pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka. Nakon što je Dinamo u prvoj utakmici pobijedio 2:1, u drugoj je potvrdio prolazak rezultatom 4:2. Time je izborio play-off Lige prvaka u kojem će igrati protiv norveškog prvaka Bodo/Glimta.

Utakmica je odigrana pred nešto više od 13 tisuća navijača, a Bad Blue Boysi su od prve do zadnje minute nosili momčad prema pobjedi. Tijekom utakmice izvjesili su nekoliko transparenta. Jedan od njih bio je posvećen 15. godišnjici osnivanja udruge BBB-a u Slavonskom Brodu, a na drugom je pisalo: "Za Dinamo je samo ovdje Sveta Nedjelja."

Ovo je još jedna poruka upućena Gradu Zagrebu vezana uz stadion. Naime, prema posljednjim glasinama, pojavila se mogućnost da Grad Sveta Nedelja prepusti parcelu Dinamu kako bi tamo sagradio stadion.

Međutim, Bad Blue Boysi već gotovo 20 godina ističu parole kako je jedino prihvatljivo mjesto za Dinamov dom Maksimir. Prema neslužbenim informacijama, klub i Grad su stalno u kontaktu kako bi se riješilo pitanje stadiona, ali već dugo nije bilo konkretnih vijesti.

Pročitajte više