Bugarski navijači najavili osvetu Hrvatima uz pomoć "prijatelja iz Srbije"

REVOLTIRANI napadom hrvatskih navijača na jednu navijačicu bugarske reprezentacije prilikom gostovanja Bugara u Zagrebu u listopadu, bugarski su navijači najavili osvetu "drogiranim i pijanim Hrvatima koji tuku žene".

Sa skupinom navijača CSKA i Levskog, koji su inače ljuti rivali ali su se ipak ujedinili za subotnji ogled Bugarske i Hrvatske, razgovarao je novinar 24sata.

"Ne možemo shvatiti zašto se sve to dogodilo. Išli smo u Zagreb miroljubivo, uvijek smo bili dobri s Hrvatima. Pa dobro, ako se hoćete tući, možemo to riješiti, ali da nam tučete žene i djecu, to je neoprostivo." - kazao je jedan od bugarskih navijača, koji je želio ostati anoniman.

"Svi normalni hrvatski navijači su dobrodošli u Bugarsku, mi nećemo tući žene i djecu, to napiši. Ali ovi koji pijani i drogirani tuku žene, ti se neće dobro provesti. Doista nemamo niša protiv normalnih navijača. Može doći tko hoće. Ali oni koji rade probleme i koji su nas tukli u Zagrebu, bolje je da ne dolaze. Neće biti dobro, neka ostanu kući." - poručili su bugarski navijači, ne navodeći kako će raspoznati "normalne" od "pijanih i drogiranih" hrvatskih navijača.

Bugari poručuju da su "strašno dobro organizirani", te da imaju prijatelje u Srbiji koji će im se pridružiti u Sofiji.

"Rasprostranjeni smo po cijeloj Bugarskoj, imamo čak naše ljude na carini koji će nam javiti kad pređu granicu. Bit ćemo informirani i spremni." - poručuju bugarski navijači.

Na novinarski upit mogu li hrvatski navijači očekivati "sačekušu" i u Srbiji, Bugari su odgovorili: "Naši prijatelji bi ih mogli čekati da nekoliko mjesta tamo. Vidjet ćemo, sve je moguće." - zaključili su bugarski navijači.

Pročitajte više