TRANSFERI

Calciomercato: Boban s Realom dogovara transfer brazilskog superstara

Foto: EPA

VINICIUS JUNIOR jedna je od zvijezda o čijem su transferu razgovarali Boban i čelnici Reala na sastanku u Madridu ranije ovog tjedna. Milan i Real njeguju dobre poslovne odnose pa su čelnici Milana odlučili pokušati to iskoristiti i dovesti neke od igrača koje inače ne bi mogli nagovoriti na dolazak na San Siro.

Najveće dosad spomenuto ime je svakako mladi Brazilac koji ugovor s Realom ima do 2025. godine, a Real bi ga bio spreman prodati za oko 70 milijuna eura, piše Calciomercato. Vinicius je u prošloj sezoni upisao 18 nastupa, zabio jedan gol i namjestio dvije asistencije pa je jasno da nije jedan od igrača bez kojih Real ne bi mogao. 

Milan ima posebnu ideju za transfer, a riječ je o posudbi s pravom otkupa zato što talijanski velikan trenutno ne može financirati sve transfere koje želi odraditi. Realu to u nekim ranijim sezonama ne bi bio problem, ali ove sezone su već potrošili oko 300 milijuna eura na pojačanja i hitno im treba novac pa ne mogu čekati sljedeću sezonu.

Ipak, Gianluca Di Marzio tvrdi da postoji šansa za dogovor između dva kluba, a ona uvelike ovisi o uspješnosti drugih transfera koje Talijani dogovaraju.

Podsjetimo, Milan aktivno traži pojačanja za sljedeću sezonu, a već pregovaraju oko transfera Andreja Kramarića iz Hoffenheima, Dejana Lovrena iz Liverpoola i Jordana Veretouta iz Fiorentine.

Kada je u pitanju Real, od ranije je poznato da je Milan na sastanku istaknuo interes za tri imena, a to su Dani Ceballos, Mariano Diaz i Martin Odegaard. Htio je Milan na spomenutom sastanku razgovarati i o Marcosu Llorenteu, ali je zakasnio sa sastankom jer je Španjolac već bio potpisao za Atletico. 
 

Pročitajte više