Capello: Mourinho i Cassano? Zabavljam se. Iskreno, Livaje se nisam ni sjetio

ČAK se i legendarni talijanski trener Fabio Capello uključio u pravu sagu koja je nastala nakon što je bivši talijanski reprezentativac Antonio Cassano žestoko kritizirao trenera Rome Josea Mourinha. Portugalac mu je odgovorio, spomenuvši pri tome i igrača Hajduka Marka Livaju, koji je prije deset godina s Cassanom igrao u Interu.

''Ne želim biti uključen u kontroverze, želim ostati izvan toga. Čitam, slušam i zabavljam se'', rekao je Capello za Il Messaggero pa dodao:

''Dobro poznajem Antonija, trenirao sam ga, ali poznajem i Josea i prije nego što bih rekao nešto loše o njemu, jako bih dobro razmislio. Cassano, prije nego što nešto takvo kaže, mora se konzultirati sa savjetnicima, koji bi mu mogli pomoći u istraživanju. Mourinho je spomenuo Livaju, kojeg se, iskreno, nisam ni sjetio.''

Kako je sve počelo?

Podsjetimo, rasprava je krenula tako što je Cassano na Twitchu, gdje napada brojne nogometne trenere i igrače, prozvao Mourinha. Nazvao ga je glumcem i nulom te je rekao da ga "boli kurac za nogomet". Mourinho mu nije ostao dužan.

"Svatko je slobodan imati svoje preferencije i iznositi kritike. Ali kad je riječ o ljudima poput Antonija, oni su drugačiji. On uživa, a drugi rade ozbiljno. Kritiziranje Rome i Mourinha mu je zabava", rekao je portugalski stručnjak pa nastavio:

"Cassano je igrao za Romu, Inter i Real. U Madridu ga pamte po jakni, s Romom je osvojio superkup a da nije igrao, a za Inter nije osvojio ni kup Lombardije. Vi znate što sam ja osvojio s Interom, Real Madridom i Romom. On ima problem sa mnom, ja s njim nemam. Reći ću mu samo jedno: Pazi, Antonio, ti imaš 40, a ja 60 godina. Ponekad dođu nekakvi Livaje i onda je teško."

Pročitajte više