Capello: Ne znam gotovo ništa o Kazahstancima, no moramo ih nekako probiti

"VRLO je bitno za cijelu momčad da nastavimo s pobjedama. Vjerujem da će nam publika pomoći. Velika su očekivanja, ali to je za Englesku normalno."

Englezi će jurišati pobjedu sa što većom razliko, najavili su kako žele do vrha napuniti kazahstansku mrežu i dobrm tonu nastaviti svoje nastupe u skupini.

"Možda će nam trebati vremena za prvi pogodak. Sjećam se stare atmosfere na Wembleyu koja je uvijek pomagala igračima. Trebamo takvu atmosferu", kaže Capello.

Englezi će zaigrati u sustavu 4-3-3, trojac u napadu od kojeg se očekuje paranje protivničke mreže jest Rooney-Heskey-Walcott. Jedini problem za Capella je tko će igrati umjesto Johna Terrya koji zbog ozljede leđa propušta dvoboj s Kazahstancima. Na njegovo će mjesto uskočiti ili Joleon Lescott ili Matthew Upson.

Capello o Kazahstancima zna malo, pogotovo nakon što je novi izbornik Bernd Storck, koji je zamijenio Arnu Pijpersa, pozvao nekoliko igrača iz kazahstanske U-21 reprezentacije.

"Znam samo četiri igrača te sam vidio jedan video. Imaju novog menadžera i novu momčad, no nemoguće je stil promijeniti preko noći", zaključuje engleski izbornik.

M.Š.
Foto: AFP


 

Pročitajte više