Čelnici rukometaša zadovoljni sponzorima, nezadovoljni medijima

PREDSJEDNIK Uprave Tele2 Mats Tilly i predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Željko Kavran potpisali su u porečkom hotelu Diamant ugovor kojim je Tele2 postao generalni susponzor HRS-a u 2006. godini.

Nakon protokolarnih zahvala, konferencija za tisak je protekla u znaku nezadovoljstva predsjednika Saveza i  izbornika načinom na koji mediji prate pripreme trofejnih rukometaša.

"Valjda će ljudi sad shvatiti da se igra europsko prvenstvo. Vjerojatno je to zato što smo u Tunisu bili tek drugi." - s gorčinom je govorio prvi čovjek Saveza Željko

Izbornik Červar je pohvalio zalaganje igrača u pripremama, naročito kako su se novi igrači uklopili sa starima.

"Nas krasi jedna skromnost koja priliči pobjednicima. Imamo zajedništvo koje građani poštuju. U sportu postoje individualne promocije, ali naša je timska i to je naša temeljna snaga." - u svom jer stilu objasnio karizmatični Červar.

"Frustrirani smo ozljedama, pogotovo Lackovića i nadam se da ćemo ovaj put imati više sreće nego u tunisu. Razumijem želju igrača za zlatom, visoke ciljeve nam nameću i drugi koji očekuju da skliznemo na nekoj stepenici pa da kritika bude veća." - nije se propustio izbornik obračunati s unutarnjim i vanjskim neprijateljima.

"Želimo nakon olimpijskog i svjetskog i europsko zlato i već imamo planove za Svjetsko prvenstvo 2007 u Njemačkoj, a na Olimpijadi u Pekingu 2008. idemo po zlato" - pobjednički je svoje izlaganje završio zastupnik Červar.

D.R.
Foto: Dragan Predojević

Pročitajte više