Cico Kranjčar: Iznenadio me poraz Hrvatske, očekivao sam barem remi

IZBORNIK Crne Gore Zlatko Kranjčar prokomentirao je poraz Hrvatske u Tbilisiju. I on je ostao iznenađen takvim raspletom.

"Naravno da pratim rezultate Hrvatske, nakon 0:0 tijekom meča iznenadilo me je poraz, jer sam očekivao makar remi. Gledao sa i utakmicu Srbije protiv Sjeverne Irske, svi ti dvoboji su dokaz da više nema loših ekipa i da svatko svakog može pobijediti", rekao je Kranjčar za crnogorske medije.

Samim tim je i naš uspjeh još značajniji", kazao je Kranjčar i poentirao: "Neka se Hrvatskom bave ljudi koji su zaduženi za to. Ja sam sada u pobjedničkom mentalitetu i želim da se to nastavi".

Zatim se osvrnuo na remi Bugarske i Švicarske u Sofiju, koji je u svakom slučaju išao na ruku Crnogorcima.

"Sada smo jako blizu Europskog prvenstva. Ne znam što očekuju Bugari i Švicarci, možda se uzdaju u to da ćemo i mi kiksati u kojoj utakmici. Ali ja vam mogu reći da protiv njih sigurno nećemo. Nakon četiri utakmice koje smo odigrali najvažnije je da sami odlučujemo o svojoj sudbini. Zanima nas samo direktan plasman na Europsko prvenstvo", dodao je.

"Mislim da smo u stanju pobijediti i Bugarsku u Podgorici i Wales u Cardiffu. Igrači su pokazali da imaju i kvalitetu i karakter za takav podvig", za kraj će Cico Kranjčar.

Pročitajte više