Ćiro optužio suca; Fiorentini na terenu vidio "neki drugi Hajduk"

SPORTSKI direktor Hajduka, Fredi Fiorentini, vrlo je nezadovoljan igrom koju je Hajduk prikazao na Poljudu protiv Slaven Belupa.

Inter se pak pobjedom nad Varteksom bodovno izjednačio s Hajduk, pa će Splićani moraći povući radikalne poteze žele li osigurati pobjedu nad "zaprešićkim divom" u subotu.

"Igrali smo loše, nismo pobijedili." - utučenim nam je glasom kazao sportski direktor Hajduka Fredi Fiorentini, pa nastavio: "Protiv Intera ćemo morati igrati puno bolje od ovoga ako želimo pobjedu, ova igra od danas nam nipošto ne garantira naslov prvaka."

"Bili smo spori, tromi, ne znam je li to bilo zbog vremena ili bioritma igrača, ali bila je to momčad za ne prepoznati, neka druga momčad od one koja je pobijedila Rijeku." - kazao je Fiorentini u razgovoru za Index.

Komentirajući pobjedu Intera nad njegovim Varteksom, Ćiro Blažević je ustvrdio da je sudac "masakrirao momčad žutim kartonima."

"Dok ja ova moja mladost imala snage, jako su se dobro držali, ali u nastavku se nažalost odsustvo glavnih igrača itekako osjetilo." - kazao je Ćiro za Index.hr, pa dodao: "Utakmicu smo izgubili kad nas je sudac masakrirao žutim kartonima, onemogućio je Vukmana i Pokrivača koji nisu mogli igrati svoju igru."

Zamolili smo "trenera svih trenera" da prokomentira poljudski remi Hajduka i Slaven Belupa, a on je ustvrdio kako se bez sumnje radi o najvećem iznenađenju kola.

"No, siguran sam da će i taj polovični neuspjeh mobilizirati Hajduk za presudnu utakmicu s Interom. Hajduk ostaje najveći favorit u borbi za naslov prvaka. I dalje stojim pri procjeni da Inter neće osvojiti prvenstvo, ne vjerujem u tu vrstu čuda jer Hajduk sigurno ima kvalitetniju ekipu." - zaključio je Ćiro.

Pročitajte više