Ćiro: Spašen sam, sine, spašen!

IAKO je nedavno operiran od raka prostate, čuveni hrvatski trener Miroslav Blažević nije se udaljio od medija. Na press konferenciji održanoj u njegovoj bolničkoj sobi, Ćiro je priopćio dobre vijesti – nalazi su uredni, rak je u potpunosti nestao.

U utorak se u bolnici u Innsbrucku okupilo puno hrvatskih novinara, iz gotovo svih tiskanih medija, i HTV je poslala ekipu.

Očekivala se velika vijest, u utorak su došli rezultati postoperativnih nalaza, koji su trebali dokazati je rak potpuno potučen, javlja Večernji list.

"Spašen sam, sine, spašen! Nalazi su uredni, bolest kao da nikad nije ni postojala." – izjavio je Ćiro, pa zadovoljno dodao: "Ne moram piti nikakve tablete - ništa!".

Legendarni Ćiro okupljenim je novinarima kako ga je liječnik prije operacije upozorio da bi po operaciji moglo biti problema s njegovim seksualnim životom.

"Kad mi je to rekao, odgovorio sam mu: "Ako je tako onda ne moram ni živjeti, ima valjda neko drugo rješenje." Međutim, liječnik je bio odlučan i ponudio mi je: seks ili život! Ipak sam izabrao život." – kazao je sjajno raspoloženi Blažević, a informaciju o njegovom potpunom izliječenju potvrdio je i liječnik George Bartsch.

Ćiro je u svom stilu najavio što brži povratak kući i poslu: "U subotu ću biti na Varteksovoj klupi u Zaprešiću, makar morao unajmiti privatni avion."

Pročitajte više