Čitatelji Indexa: Dinamo će u Ligi Uefa biti kanta za napucavanje

VEĆINA anketiranih čitatelja Indexa smatra da Dinamo nema previše izgleda u Ligi Uefa. Mogu li Ivankovićevi momci protiv prognoza i osigurati europsko proljeće?

Nakon jučerašnje praške golijade, remija 3:3 protiv Sparte, i prolaza Dinama u skupinu Lige Uefa, htjeli smo čuti vaše mišljenje o izgledima Modrih u Ligi Uefa. Do sada je u anketi sudjelovalo više od 3400 čitatelja Indexa koji su ocijenili mogućnosti Ivankovićeve momčadi.

Gotovo 44 posto čitatelja koji su sudjelovali u anketi smatra da će Dinamo u Ligi Uefa biti kanta za napucavanje te da nema previše izgleda. Nešto više od 22 posto anketiranih smatra da je jučerašnja predstava i prolaz preko Sparte u Ligu Uefa, slaba utjeha za očajne nastupe u posljednje vrijeme.

20 posto anketiranih smatra da će Dinamo sada, kada je dohvatio Ligu Uefe, pokazati svoju pravu vrijednost. Nešto više od 14 posto čitatelja smatra da je prolazak Sparte veličanstven uspjeh vizije Zdravka Mamića.

Rezultati ankete pokazuju da su čitatelji poprilično skeptični u pogledu mogućnosti mlade momčadi Dinama, koja će se okušati u natjecanju s nekima od najjačih europskih klubova.

Mogu li izabranici Branka Ivankovića protiv svih predviđanja pokazati zube i napraviti nešto što zagrebački klub sanja već desetljećima, a to je dohvatiti proljeće u Europi s barem trećom pozicijom u svojoj skupini?

Podsjećamo, i dalje možete glasati u ovoj našoj anketi i dati svoje mišljenje o Modrima i njihovom krajnjem dometu.

M.Š.
Foto: Sparta.cz

Pročitajte više