LIGE PETICE

City je spreman dovesti dvojicu igrača za 250 milijuna funti

Foto: EPA

ENGLESKI prvak Manchester City želi u ljetnom prijelaznom roku dovesti igrače kojima bi osnažio veznu liniju i napadački red svog tima i spreman je za dovođenje dvojice nogometaša osigurati bankovna jamstva u iznosu od 250 milijuna funti.

Jack Grealish je primarni cilj kluba u nadolazećem transfernom roku, navode engleski mediji uz tvrdnju da ga je klub spreman dovesti u poslu vrijednom 100 milijuna funti. Tvrdi se da je menadžer momčadi Pep Guardiola iznimno zainteresiran za dovođenje veznjaka Aston Ville i engleske reprezentacije, ali i da on nije jedini niti najskuplji igrač koji bi mogao prema Etihadu ovog ljeta.

Tottenhamova napadačka zvijezda Harry Kane trebao bi biti Guardiolin najskuplji ulov ovoga ljeta, a klub je spreman za njegovo dovođenje izdvojiti 150 milijuna funti.

Grealish je s Aston Villom vezan ugovorom za sljedeće četiri sezone i iznimno je važan igrač za momčad Deana Smitha pa ništa manje od rekordnog transfera za britanske nogometaše ne dolazi u obzir, sigurni su mediji. Kane je već ranije dao naslutiti da bi mogao napustiti Tottenham.

Pročitajte više