Coentrao: Prestanite me zvati! Volim Benficu i ostajem ovdje

NITI minhenski Bayern, niti bilo koji drugi klub, barem tako kaže Fabio Coentrao, neće ovog ljeta u svoje redove moći pridobiti 23-godišnjega lijevoga braniča Benfice i portugalske reprezentacije.

"Ne želim da me itko kontaktira, ne želim da me itko zove na telefon. Prestat ću se javljati. Strašno me nervira što stalno iznova moram ponavljati da želim ostati u Benfici", rekao je plavokosi bek koji igra poput krila u izjavi za portugalski dnevnik Bolu.

"Koncentriran sam stotinu posto na Benficu, s kojom imam ugovor do ljeta 2016. godine. Volim Benficu i sretan sam u Lisabonu."

"Ne želim ići jer bi to, uostalom, bilo nekorektno prema klubu koji mi je strahovito puno pomogao. Moram biti zahvalan na tome", zaključio je Coentrao, koji je osobito zanimljiv minhenskom Bayernu za poziciju lijevoga bočnog braniča, na kojoj se Danijel Pranjić u dvjema proteklim godinama nije uspio nametnuti.

Coentrao je bio iznimno raspoložen u 4:1 pobjedi Benfice nad PSV Eindhovenom u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Europa lige igranoj u četvrtak na Stadionu svjetlosti u Lisabonu. Priredio je oba prva gola domaće momčadi, Argentincima Aimaru i Salviju.

Pročitajte više