UFC

Conor: Da, ono što sam napravio Khabibu bilo je ilegalno, ali prekrasno

Foto: Getty Images

U SUBOTU se u Abu Dhabiju održava borilački spektakl UFC 254, a njegova glavna borba bit će ona između Khabiba Nurmagomedova i Justina Gaethjea za pojas u lakoj kategoriji.

Tim se povodom Khabibov najveći rival Conor McGregor prisjetio njihovog obračuna iz listopada 2018. kad ga je Nurmagomedov prisilio na predaju u četvrtoj rundi i obranio pojas koji je Ircu oduzet zbog neaktivnosti.

U toj je borbi McGregor izveo kontroverzan potez udarivši Khabiba iz ležećeg položaja koljenom u oko. U objavi na Twitteru priznao je da je to bio ilegalan, ali prekrasan potez, te da ga se ne bi smjelo osuđivati, nego slaviti.

"Da, udarac koljenom u oko je bio ilegalan iz ove pozicije, ali prekrasan. Nikad prije viđen, kao i mnogi drugi moji potezi", ponosno je objavio Conor pa u sljedećem statusu nastavio:

"Ovaj udarac ne bi smio biti ilegalan. Treba ga ovjekovječiti! Gledajte ga kako pokriva glavu i drži je skrivenu. Budite iskreni. Tip me drži za ruku i ne pušta. Sve osim ugriza i guranja prstiju u oči ovdje bi trebalo biti dopušteno. Borimo li se ili radimo nešto drugo?"
 

Pročitajte više