Ćorić: Navijači Rome su me vrijeđali. Razumijem ih jer su povjerovali u veliku laž

Foto: Profimedia

ANTE ĆORIĆ napustio je Romu 1. srpnja nakon što mu je istekao petogodišnji ugovor s talijanskim klubom. Ćorić je za Romu, u koju je stigao iz Dinama za šest milijuna eura, odigrao samo tri utakmice.

Roma ga je slala na posudbe u Almeriju, Venlo, Olimpiju i Zurich, a posljednju sezonu ostao je u Rimu i nije nikako igrao. "Moja avantura u Romi je gotova, odnosno, kako bi navijači Rome rekli, moj "odmor" je gotov. I ne mogu ih kriviti kad to kažu, ali to je bila klupska odluka, a ne moja", rekao je Ćorić za Il Romanista portal.

"Nisam imao ni sreće. Imao sam nekoliko ozljeda, u nekim ekipama poput Venla se nisam dobro osjećao. Nisam imao izbora, Roma je birala te klubove umjesto mene. Svaki put kad bih se vratio s posudbe, nadao sam se da ću dobiti priliku, ali nije bilo tako", rekao je Ćorić.

"Nikad nisam stvarao probleme klubu"

"Nećete mi vjerovati, ali nikad nisam razgovarao s Rominim trenerom Mourinhom. Ni sportskim direktorom Tiagom Pintom. Čudno je to, igrač pod ugovorom ne razgovora s trenerom i sportskim direktorom. Taj Pinto me nije htio ni upoznati. Bilo mi je teško. Rekli su mi i da ne ulazim na glavni ulaz, nego na stražnja vrata. Nisam se osjećao kao nogometaš, nego kao čovjek koji klubu stvara problem. A ja ih nikada nisam stvarao."

Pinto je Ćorića javno optužio prošle godine da ne želi otići iz kluba jer želi primati plaću do kraja ugovora. 

"Ne znam čemu tolika ljutnja prema meni... Navijače razumijem. Ako sportski direktor kaže da sam ostao u Rimu samo zbog novca, a to nije istina, normalno je da mu navijači povjeruju i vrijeđaju me na društvenim mrežama. To je velika laž! Tužno je da netko misli da nogometaš sjedi na tribinama kako bi dobio novac."

Još se ne zna u kojem klubu će 26-godišnji veznjak nastaviti karijeru.

Pročitajte više