Ćorluka: Hrvatska mi je jedina šansa da se oporavim od šoka u Tottenhamu

"ODLAZAK u Hrvatsku i nastupi za reprezentaciju su mi bili pravi odmor, koji mi je toliko potreban zbog teške situacije u Tottenhamu".

Reprezentativni branič se nije najbolje snašao nakon prelaska iz Manchester Cityja, i kako piše "Daily Telegraph", muči se pri prilagodbi u blijedu Tottenhamovu momčad koja je u sedam kola skupila bijedna dva boda.

"Situacija u Tottenhamu je zabrinjavajuća. Mnogo je bolje i opuštenije kada se nađemo u reprezentaciji", sretan je Ćorluka što je na dva tjedna pobjegao iz Londona.

Ćorluka je još jednom podvukao kako navijači Tottenhamu nemaju razloga brinuti zbog predstava koje pokazuju Luka Modrić i on te je hrabro prognozirao da će im u budućnosti upravo hrvatski dvojac donijeti mnogo radosti: "Luka i ja se možemo dokazati u bilo kakvim okolnostima. Moramo preboljeti loši početak koji smo imali, jer usprkos tome nismo izgubili samopouzdanje".

Isti osjećaj je Čarli pokušao vratiti Juandeu Ramosu, za kojega nije tajna da broji sitno na klupi skupe i očajne momčadi: "Za stabilnost momčadi je nužno da Ramos ostane na klupi. Uvijek je to tako, nakon nekoliko poraza krenu priče o zamjeni trenera, ali se nikako ne slažem s tim".

Slagao se Ćorluka ili ne, u nedjelju ga čeka nastavak borbe za opstanak na klupi Spursa kod predzadnjeg Stokea i nakon što Čarliju završi duhovna okrijepa u Čatežu i Sheratonu, on, Modrić i Ramos će na Britannia stadionu morati pokazati puno više nego do sada.

A.K.
Foto: AFP

Pročitajte više