MIRKO FILIPOVIĆ

Cro Cop: Uspio sam se oporaviti bez obzira na deset operacija i trombozu

Foto: Facebook

MIRKO FILIPOVIĆ prije nešto manje od godinu dana objavio je kako definitivno odlazi u mirovinu zbog problema sa zdravljem koje je tada prvi put otkrio.

Cro Cop je gostovao u Dnevniku Nove TV i otkrio da je nekoliko posljednjih dana proveo u bolnici zbog moždanog udara. Kroz suze je rekao da se više nikad neće boriti i zasad održao riječ. 

Na svom Facebook profilu još jednom je progovorio o toj teškoj situaciji, a mi njegovu objavu prenosimo u cijelosti. 

"Prije točno godinu dana odradio sam posljednju borbu u svojoj dugoj karijeri. Nije to bila moja volja,  već viša sila, ali što je, tu je! Tako je moralo biti! Više se ne borim, ali i dalje uživam u treninzima, možda čak i više nego prije. Usprkos 10 operacija, tromboze i disekcije vertebralne arterije (moždani) uspješno sam se oporavio, sjajno se osjećam i sada treniram iz gušta, ne radi "moranja" jer me čeka nastup. I nema ljepšeg osjećaja od onog nakon dobrog treninga! I odličan je osjećaj biti u dobroj formi i osjećati se dobro. A to bez treninga jednostavno ne ide! Jutros odradio bicikl sobni, vijaču, šado box par rundi, dobro istezanje i 100 zgibova! Na moju veliku žalost, više ne trčim radi izlijeđenih i izoperiranih koljena, ali sve nadoknadim kroz vožnju bicikla i preskakanjem vijače jer je to znatno manje opterećenje za koljena.Večeras opet u dvoranu, samo za zagrijavanje radim 100 marinaca pa onda sve ostalo, istezanje, šado, hrvanje, vreća. Sve se može kad se hoće! Trenirajte i bavite se bilo kojim sportom! Fizička neaktivnost se skupo plaća i dovodi do propadanja tijela, ali i uma! Zato bavite se sportom - i bez isprika, barem pola sata za sebe i svoje zdravlje se uvijek nađe", napisao je Mirko. 

Pročitajte više