Da Silva trenutno najskuplji Dinamovac: Vrijedi oko 5 milijuna eura

NA SVAKOJ Dinamovoj utakmici mladog Brazilca gledaju menadžeri nekoliko europskih klubova. Ove subote u Maksimiru su bili predstavnici Fiorentine, Anderlechta i Standarda, no Da Silvin menadžer Damir Jozić tvrdi kako će Da Silva završiti u jednom od jačih klubova Lige Petice.

"Eduardo će svoju pravu tržišnu cijenu tek dostići. Za njega pokazuju zanimanje mnogi vrhunski klubovi, makar sad ne bih o imenima. Između ostalog, dva velika i slavna talijanska kluba željela bi ga vidjeti u svojoj štali. Veliko zanimanje pokazuju i moćni nizozemski klubovi." – izjavio je za Sportske novosti Jozić.

Jozić je dodao kako ne može točno reći koliko Da Silva trenutno košta, spominje cifru od 5 milijuna eura, a tvrdi kako će Da Silva napraviti angažman na razini najbolji Dinamovih transfera.

No, Dinamov Brazilac još će neko vrijeme ostati u Maksimiru. Iako mu ugovor s Dinamom istječe iduće godine, Jozić je rekao kako su se s Da Silvom dogovorili da tada potpiše novi petogodišnji ugovor.

Jozić smatra kako će Da Silva dobiti i priliku u seniorskoj hrvatskoj reprezentaciji, te da je pred njim blistava budućnost.

Pročitajte više