Da Silva zasad ostaje u Dinamu, za Niku nema ponuda

MENADŽER Nike Kranjčara Dino Pokrovac izjavio je da, koliko on zna, u Dublin su svi skauti došli gledati Eduarda da Silvu, a Niku Kranjčara nije gledao nitko.

“Barem se nitko nije najavio “, tvrdi Pokrovac dodajući da ga je možda netko i promatrao ali on o tome nije bio obaviješten. “Ponekad se dogodi da skauti gledaju igrača, a da se uopće ne jave.” - izjavio je Dino Pokrovac za Sportske novosti.

Iako su engleski mediji javljali kako će Niko gotovo sigurno karijeru nastavit u jednom o klubova Premier lige, Pokrovac tvrdi kako se još nijedan klub nije javio ni njemu ni Davoru Šukeru, koji također zastupa Dinamovog kapetana.

Pokrovac dodaje kako će do konkretnih ponuda doći nakon što Niko odigra još tri utakmice u Ligi UEFA protiv Benfice, Heerenveena i Stuttgarta.

Damir Jozić, koji uz Zdravka Mamića brine za karijeru Dinamovog Brazilca, rekao je kako su skauti nekoliko engleskih klubova gledali Da Silvu, ali dodaje kako on zasad ne može u Englesku jer ne može dobiti radnu dozvolu.

“Da Silva je hit i ako će ubuduće biti na takvoj kvalitativnoj razini, nije nemoguće da ode iz Dinama prije nego što smo mi mislili. Bit će teško samo iz razloga što ne vjerujem da će ga Mamić pustiti.” - izjavio je čelni čovjek Mamićeve Agencije Jozić za SN, dodajući kako bi Da Silva mogao otići u slučaju da stigne ponuda od koje bi se svima zavrtjelo u glavi.

Pročitajte više