Hrvatska - Slovačka 3:1

Dalić: Možda sam pogriješio što sam odlučio da se igra na Rujevici

Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell

HRVATSKA je na Rujevici preokretom pobijedila Slovačku (3:1) i tako se plasirala na Europsko prvenstvo.

Odmah nakon utakmica u listopadu, kada je postalo jasno da će utakmica sa Slovačkom biti odlučujuća, počelo se govoriti o tome da se tako bitan susret ne bi trebao igrati na Rujevici. Danima su trajala nagađanja o tome gdje će se igrati, a na kraju ih je prekinuo kapetan Luka Modrić objavom na društvenim mrežama.

"Sa Slovačkom u Rijeci, istom strašću kao u svakom gradu Hrvatske. Igrači ne odlučuju gdje. Zato nema skrivanja iza momčadi kad se krivo procjenjuje", napisao je tada Modrić nakon što su priče o prebacivanju utakmice na Poljud ili Maksimir postale sve glasnije.

Sada je Dalić nakon trijumfa protiv Slovačke rekao da je on još na početku kvalifikacija odlučio da se protiv Slovačke igra na Rujevici, ali i priznao da je možda pogriješio s takvim razmišljanjem.

"Uvijek kažem da se ovakve utakmice moraju igrati pred 35, a ne pred osam tisuća ljudi. Možda je to i moja greška bila jer sam ja na početku kvalifikacija odlučio da igramo ovdje. Možda smo mogli drukčije rasporediti gdje ćemo igrati, ali dobro, sad to više nije važno kad smo izborili Euro."

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više