DANAS MU CIJELI SVIJET SMIJE Pogledajte što je zvijezda Reala rekla Suarezu kako bi ga isprovocirala

Foto: Guliver Image/Getty Images

PREMDA je prošlo dva dana od jednog od najuzbudljivijih i najspektakularnijih El Clasica u posljednje vrijeme, za nogometni svijet dvoboj Reala i Barcelone odigran u nedjelju navečer i dalje je prva tema razgovora.
 
Svašta se događalo na Bernabeuu. Real je vodio, Barca je preokrenula, pa je Real s igračem manje izjednačio, a onda se u zadnjoj sekundi ukazao Messi i donio Barci zlata vrijednu pobjedu.
 
Nakon utakmice novinski stupci bili su prepuni priča o Messijevoj proslavi pobjede, crvenom kartonu Sergija Ramosa, kao i o još jednom sukobu na relaciji Ramos – Pique, pa je tako u sjeni ostao incident iz 90. minute, u kojem su sudjelovali Dani Carvajal i Luis Suarez.
 
Carvajal je poslovično odigrao dobro u fazi napada, stalno je probijao po desnoj strani i uputio je nekoliko opasnih lopti u kazneni prostor Barcelone. Ali u obrani je više puta "plivao", a cijeli susret vodio je borbu s Luisom Suarezom. Urugvajac nije odigrao partiju za pamćenje, ali je ipak nekoliko puta pobjegao braniču Reala koji ga je cijelu utakmicu pokušavao omesti verbalnim provokacijama.
 
Kako su u nedjelju na Bernabeuu bile prisutne mnoge svjetske TV kuće, od kojih su neke imale poseban zadatak snimati sporne situacije i iščitavati s usana igrača tko je što kome rekao u žaru borbe, tako su danas španjolski mediji objavili cijeli ''transkript'' Carvajalova monologa upućenog Suarezu.
 
"Izgubili ste 0:3 od Juventusa. Odmorite, čeka vas Kup kralja, a Ligu prvaka gledajte kod kuće. Ovo je dom prvaka. Sad se dobro odmorite za Kup, to jedino još i možete osvojiti", rekao je Carvajal Suarezu kod rezultata 2:2, samo dvije minute prije nego što se ukazao nogometni čarobnjak Messi i od Carvajala napravio predmet sprdnje.
 

Pročitajte više