Debrecenov "špijun" impresioniran Blatnjakom i Bušićem

UNATOČ činjenici da se Hajduk propisno osramotio odigravši neodlučeno s austrijskim četvrtoligašem St. Veitom, "špijun" iz Debrecena, Hajdukovog protivnika u drugom pretkolu Lige prvaka, ostao je impresioniran igračima Hajduka i njihovo fizičkom spremom.

Andras Herceg, pomoćnik glavnog trenera Debrecena, je u Austriji trebao pogledati dvije utakmice Hajduka, ali budući da je susret s Grazom otkazan, Herceg je pogledao samo jednu utakmicu, onu protiv St. Veita.

"Budući da je St. Veit puno slabija momčad od Graza, gledao sam je iz druge perspektive što se tiče taktike i igrača. Rezultat je bio 1:1, ali bilo je jasno da se hrvatski igrači nisu u potpunosti posvetili pobjedi nad Austrijancima, a na trenutke su izgledali vrlo umorno." - kazao je Herceg u razgovoru za službene stranice Debrecena.

"Ipak, umor igrača Hajduka je posve razumljiv, jer je ovo doba godine u nogometu posvećeno fizičkom treningu, pa nije čudo da su igrači djelovali iscrpljeno. Ipak, uspio sam dobro pogledati cijelu momčad, što ću činiti i dalje." - dodao je "špijun" Mađara.

"Igrači su fizički izvrsno pripremljeni, snažni su i odlučni u nastupu. Posebno su me impresionirali dvojica napadača, Bušić i Blatnjak. Nažalost, njihov najbolji igrač Niko Kranjčar nije bio prisutan." - zaključio je Herceg, čija se razmišljanja najvjerojatnije ipak mogu svesti pod onu čuvenu "pilu naopako."

Pročitajte više