ATALANTA - DINAMO 2:0

Dinamo u regiji u drugom planu, udarna vijest je Zvezdin povijesni poraz

Foto: EPA

ATALANTA je na San Siru s 2:0 slavila protiv Dinama i tako se kolo prije kraja grupne faze Lige prvaka primaknula na samo bod od momčadi Nenada Bjelice na tablici Lige prvaka. Mediji u regiji na zanimljiv način ispratili su ovu utakmicu.

Što se tiče medija u BiH, svi prilično umjereno komentiraju poraz Dinama. Tako je Klix.ba vijest o porazu Dinama objavio pod naslovom: "Atalanta pobjedom na San Siru udaljila Dinamo od nokaut faze Lige prvaka".

BiH bez senzacija, Srbija gotovo nikako

Avaz rezultat Dinamove utakmice donosi tek kao dio izvještaja svih ostalih utakmica, a slično su učinili i ostali mediji u BiH.

U Srbiji je glavni fokus na Zvezdi, najviše se piše o teškom porazu koji je beogradska momčad s visokih 6:0 izgubila na domaćem terenu pa tako Telegraf na naslovnici uopće nema vijest o Dinamovoj utakmici. Ista je situacija s Kurirom, Blicom i ostalim medijima u Srbiji.

Zvezda dominira

Slično vrijedi za sve medije u regiji, Slovenci u jednakoj mjeri prate Dinamo i Zvezdu, dok u Makedoniji i ostalim zemljama regije Zvezda uvjerljivo dominira. 

Momčad Nenada Bjelice ovim je porazom pala na treće mjesto iza Manchester Cityja i Šahtara koji su odigrali 1:1 na Etihadu i sada imaju 11, odnosno šest bodova. Dinamo je na pet bodova, a Atalanta na četiri i u posljednjem kolu odlučivat će se o putnicima u sljedeću fazu. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više