Dinamovci prouzročili gužvu na zagrebačkim benzinskim crpkama

VELIK broj posjetitelja četiri benzinske crpke INA-e u Zagrebu danas je ostao ugodno iznenađen, vidjevši da im gorivo u limene ljubimce toče igrači Dinama, a oni koji su potrošili više od 200 kuna dobili su i karte za veliki derbi, utakmicu Dinama i Hajduka u polufinalu Kupa.

Samo nekoliko minuta nakon što su Dinamovi igrači, predvođeni trenerom Brankom Ivankovićem počeli točiti gorivo na crpki u Španskom, kolona vozila koja su čekala da ih posluže igrači omiljenog kluba već je bila duga stotinjak metara, ali nitko se od posjetitelja, uzbuđenih vrhunskom poslugom kakva se na benzinskim crpkama rijetko viđa, nije bunio zbog čekanja, čak ni gospođa koja je Dinamovce dočekala s komentarom: "Ja inače navijam za Hajduk".

Iako smo među zaposlenicima mogli čuti upozorenja poput: "Pazi tamo da ne natoče krivo gorivo", Dinamovci su posao odradili vrlo stručno te su uz hektolitre natočenog goriva podijelili i velik broj autograma te, naravno, ulaznica za derbi.

Još jednom su iskoristili priliku da pozovu navijače na ogled s Hajdukom, koji će biti humanitarnog karaktera, jer će dio prihoda od prodaje ulaznica biti doniran za akciju "Kvadrat mira".

Tekst i foto: M.Č.

Pročitajte više